İLAN REKLAM VERGİLERİNİN SON ÖDEME GÜNÜ 28 ŞUBAT 2017
07/02/2017 13:38:29
İLAN REKLAM VERGİLERİNİN SON ÖDEME GÜNÜ 28 ŞUBAT 2017

İLAN REKLAM VERGİLERİNİN SON ÖDEME GÜNÜ : 28 ŞUBAT 2017 SALI GÜNÜ MESAİ BİTİMİNE KADARDIR.
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan 2017 Yılı İlan Reklam (tabela) Vergilerinin İlk Taksitlerinin
Vadesi 28 Şubat 2017 Olup, Mükelleflerimizin Cezalı Duruma Düşmemeleri İçin 28 Şubat 2017 Salı Günü Mesai Bitimine Kadar İlan Reklam Vergilerini Ödemeleri Gerekmektedir.
Değerli Mükelleflerimiz; İlan Reklam Vergilerinizi ve Diğer Borçlarınızı;
* Süleymanpaşa İlçesindeki Merkez Binalarımızda Bulunan Veznelerimize Nakit Veya Kredi Kartı İle Ödeyebilirsiniz.

* Muratlı Haricindeki Tüm İlçelerde Bulunan Hizmet Binalarımızdaki Veznelerimize Nakit Ödeyebilirsiniz.

* Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Web Sayfasındaki İletişim Bölümünde Belirtilen Banka Hesap Numaralarımıza Sicil Numaranızı Belirterek Havale Edebilir ya da Aynı Şekilde Posta Çek Hesabımıza Yatırabilirsiniz.

* Ayrıca Web Sayfamızdaki E-belediye Linkini Kullanarak İnternet Üzerinden Kredi Kartı İle Ödeme Yapabilirsiniz.

Güncel Duyurular