İTFAİYE ERİ SÖZLÜ VE UYGULAMALI SINAV GİRİŞ BELGELERİ DUYURUSU
07/08/2020 14:30:12
İTFAİYE  ERİ  SÖZLÜ VE UYGULAMALI  SINAV GİRİŞ BELGELERİ DUYURUSU

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi internet sitesinde sözlü ve uygulamalı sınava girmeye hak kazanan adayların isimleri yayımlanmıştır.

10.08.2020 - 21.08.2020 tarihleri arasında sözlü ve uygulamalı sınav giriş belgeleri 250 adaya iadeli taahhütlü olarak gönderilmiştir. Posta yoluyla göndermiş olduğumuz Sınav Giriş Belgelerinin adaylara ulaşamaması durumunda, adaylar sınav giriş belgelerini www.tekirdag.bel.tr adresi üzerinden T.C. Kimlik Numaralarını girerek temin edebileceklerdir.

Sınava girmeye hak kazanan adaylar;

1. İlan edilen sınav takvimine uymak zorundadır.
  2. Sınava gelirken Sınav Giriş Belgesini başvuru sayfasından temin edeceklerdir.
  3. Sınav Giriş Belgesi ile birlikte tanıtıcı resimli resmi kimlik belgesi (nüfus cüzdanı, ehliyet pasaport, evlilik cüzdanı vb.) ile spor malzemelerini yanlarında bulunduracaktır.

Sınav giriş belgesi için tıklayınız.

Bu bildiri tebligat niteliğindedir.

Güncel Duyurular