İTFAİYE ERİ ALIMI SINAV SONUÇLARI
04/09/2020 14:37:49
İTFAİYE  ERİ ALIMI SINAV SONUÇLARI

Sınavı Kazanan Adaylardan İstenilecek Belgeler

-  Diploma aslı veya noter tasdikli örneği,

-  Nüfus cüzdanı ve sürücü belgesinin noter tasdikli örneği,

-  Sağlık açısından İtfaiye Eri olur ibareli tam teşekküllü hastaneden alınacak sağlık raporu,

-  4 adet fotoğraf (Vesikalık/Biyometrik),

-  Adli sicil kaydı belgesi (kamu çalışanları için),

-  Askerlikle ilişiği olmadığına dair belge,

-  KPSS Sonuç Belgesinin ÖSYM sitesinden alınan doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı,

-  Dilekçe (Aday tarafından doldurulup imzalanacaktır.)

Not: Adaylar istenilen belgeleri mesai gün ve saatleri içerisinde en geç 18.09.2020 tarihi mesai bitimine kadar Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığına (Çınarlı Mah. Hayrabolu Caddesi No:4 Süleymanpaşa/TEKİRDAĞ) teslim edeceklerdir.

03/05/2020 tarihli ve 24744 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan "Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmeliğin" Adayların başvurmaları ve atanmaları konulu 25. maddesi "...... atama için öngörülen koşullara uymayan veya gerekli belgeleri süresi içinde getirmeyen adayların atamaları yapılmaz." gereğince belirtilen tarihe kadar evraklarını teslim etmeyenlerin atamaları yapılmayacaktır.

Güncel Duyurular