T.C. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kurumsal Web Sitesine Hoşgeldiniz.

Büyükşehir İçin Devir Teslim Yapıldı

14 İlde büyükşehir belediyesi ve 27 ilçe kurulması ile ilgili 6360 Sayılı Kanun neticesinde Büyükşehir olan Tekirdağ’da Tekirdağ Belediyesi’nin personel ile birlikte her türlü menkul ve gayrimenkulün devir teslimi gerçekleştirildi.
Tekirdağ Belediyesi’nin personel, menkul ve gayrimenkul ile ilgili evrakları Tekirdağ Belediyesi Başkan Yardımcısı Av. Nevim Kaçar tarafından İl Mahalli İdareler Müdürü Nasip Ergün’den teslim alındı.  Devir  teslim töreninde konuşan Başkan Yardımcısı Kaçar, Tekirdağ Belediyesi’nin yaptığı çalışmalarla büyükşehire hazır olduğunu belirterek, “Başkanımız  Op.Dr. Adem Dalgıç başkanlığında son 5 yılda yapılan tüm çalışmalarla Tekirdağ, büyükşehir olan iller içerisinde sorun yaşamayacak illerin başında gelmektedir. Yaptığımız çalışmalarla büyükşehirin altyapısını hazırlamış durumdayız.  Sıkıntısız bir geçiş dönemi yaşanacaktır. Bugün de devir teslimi gerçekleştirdik. Tekirdağ için hayırlı olsun” dedi.

Sosyal Medya'da Paylaş:

Haber Tarih:
2014-03-11 11:18:19
Haber Okunma: 934

ZİYARETÇİ İSTATİĞİ

Aktif Ziyaretçi : 18 kişi.

Toplam Ziyaretçi : 2789037 kişi.

Tekirdağ Belediye Başkanlığı Mimar Sinan Cad. No:50 59030 TEKİRDAĞ

© 2013 Tekirdağ Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü. Tüm hakları saklıdır.

Bu websitesi erişebilirlik ölçütlerine uygun olarak geliştirilmiştir.