T.C. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kurumsal Web Sitesine Hoşgeldiniz.

İki Kardeşler Kasap Mangalda Et Hürriyet Mahallesinde

Yavuz Mahallesi esdnaflarından olan iki kardeşler kasabının sahipleri  Hikmet ve Kadir   Mutlu kardeşler ikinci şubesini Hürriyet Mahallesinde hizmete açtı. Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek, Tekirdağ Milletvekili Ziyeaddin Akbulut, Tekirdağ Belediye Başkanvekili Ali Kılıç, Jandarma Alay Komutanı Albay  Kazım Rıfkı Ayaz , Bazı Oda Başkanları,  Belediye Başkan Yardımcıları  Eyüp Yiğiter, Mehmet Özen ile çok sayıda işadamı ve vatandaşların katıldığı açılış töreninde  konuşan Vali Zübeyir Kemelek yeni işyerinin hayırlı olmasını ve bol kazançlar getirmesini diledi.  Kurban ve dualarla yapılan açılışta katılanlara etli pilav ikram edilirken   2. Şubenin hem kasap hemde restaurant olarak hizmet vereceği belirtildi.
Sosyal Medya'da Paylaş:

Haber Tarih:
2012-01-21 16:16:17
Haber Okunma: 1769

ZİYARETÇİ İSTATİĞİ

Aktif Ziyaretçi : 23 kişi.

Toplam Ziyaretçi : 2035094 kişi.

Tekirdağ Belediye Başkanlığı Mimar Sinan Cad. No:50 59030 TEKİRDAĞ

© 2013 Tekirdağ Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü. Tüm hakları saklıdır.

Bu websitesi erişebilirlik ölçütlerine uygun olarak geliştirilmiştir.