2016/2017 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI DÖNEMİNDE İLKOKULLARA YÖNELİK `'SEVİMLİ DOSTLARIMIZ'' KONULU EĞİTİMLERE BAŞLADIK
04/11/2016 13:05:05

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sağlık işleri Dairesi Başkanlığı Veteriner İşleri Şube Müdürlüğünün ilkini geçtiğimiz yıl düzenleyip, Tekirdağ İl genelinde toplam 124 okulda 12878 öğrenciye ulaştığımız `' Sevimli Dostlarımız'' isimli hayvanların tanınması, sevilmesi amaçlı eğitim programımıza 2016/2017 Eğitim Öğretim yılı itibariyle Süleymanpaşa İlçesinde Aydoğdu ve Cafer Tayyar İlköğretim okulları ile başladık. Yılsonu itibariyle Tekirdağ İl genelindeki mevcut ilkokulların 4. Sınıflarına ulaşmayı hedefledik. Amacımız yanımızda çevremizde bizimle birlikte hayatımızı paylaşmaya çalışan sahipli sahipsiz tüm kent hayvanlarının varlığını hissettirmek, onların da sevilmeye, bakılmaya ve barınmaya ihtiyaçlarının olduğunun gelecek nesillere anlatılması ve aktarılması olacaktır.