Trafik Akış Güzergah Değişimleri ile İlgili Yollarda Gerekli Düzenlemeler Yapılıyor
19/11/2016 11:13:25

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, Planlama ve Toplu Taşıma Şube Müdürlüğü görevlileri ile birlikte Tekirdağ'ın tüm ilçelerinde olduğu gibi Merkez İlçe Süleymanpaşa'da da çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Trafik Sirkülasyon Çalışmaları kapsamında uygulamaya konulan yeni güzergahları trafiğe uygun hale getirme adına gerekli yerlere trafik levhalarını asan ekipler, parklanmadan doğacak sıkıntıların önüne geçme adına da belirlenen bölgelere delinatör çakma işlemlerini gerçekleştiriyor. Ulaşım Daire Başkanı Hasan Bayram, Ulaşım Daire Başkanlığı olarak, Tekirdağ'da vatandaşların ulaşımlarını rahat ve konforlu yapmalarını sağlamak için çalıştıklarını belirterek, "Trafik sirkülasyon düzenleme çalışmaları bilimsel veriler ve yerinde yapılan kontrol ve değerlendirmeler ışığında aralıksız devam ediyor. Yeni uygulamaları hayata geçirildiği yerlerde de Trafik Ekiplerimiz gerekli yatay ve düşey işaretlemeleri yapıyor" dedi.