Muratlı MYO Müdürü'nden Başkan Albayrak'a Ziyaret
19/11/2016 11:13:05
Muratlı MYO Müdürü'nden Başkan Albayrak'a Ziyaret

Muratlı Meslek Yüksek Okulu (MYO) Müdürü Prof. Dr. Ömer Öksüz, Okul Müdür Yardımcısı Emre Şentürk ile birlikte Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı makamında ziyaret etti.

Öksüz, Muratlı MYO'daki güncel durum, faaliyetler ve gelişmeler hakkında Başkan Albayrak'a bilgi verdi. Öksüz, Başkan Albayrak'a konukseverliği için teşekkür ederken Muratlı ziyaretinde kendisini ağırlamak istediklerini iletti.

Başkan Albayrak'da Muratlı MYO Müdürü Prof. Dr. Ömer Öksüz'e ziyaret için teşekkür ederken, kendisini Muratlı'da ziyaret edeceğini söyledi. Başkan Albayrak, Öksüz'e çalışmalarında başarılar diledi.