TARIM KOMİSYONU ALMANYA HANNOVER ULUSLARARASI TARIM VE HAYVANCILIK FUARINA KATILDI
21/11/2016 12:44:09

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer DODURKA,  Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Hacı ASLAN,  Tarım, Hayvancılık ve Orman Komisyonu üyelerinden Oğuz ÇAKMAK, Cem ÖZKAN, Nazmi DUYGU, Bülent ERES, Bülent CAN ve Mümin BULUŞ ile birlikte Almanya'nın Hannover Kentinde 15-18 Kasım 2016 tarihlerinde yapılan Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Bioenerji Fuarına katılmışlardır.

Heyet, Büyükşehir Belediyesi atık yönetim planının bir parçası olarak yatırım programına alınan biyogaz tesisleri ve hayvancılıkla alakalı teknolojileri incelemek amacıyla yapılan ziyarette konuyla ilgili çok sayıda kurumla görüş alışverişinde bulundu.