TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
KILIÇDAROĞLU BÜYÜKŞEHİR İÇİN GELİYOR
21/11/2016 15:31:03
KILIÇDAROĞLU BÜYÜKŞEHİR İÇİN GELİYOR

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten ve 11 ilçe Belediye Başkanı ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.

CHP Genel Merkezinde gerçekleşen ziyarette, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin çalışmaları hakkında Genel Başkan'a bilgiler verildi. Son günlerde gündeme gelen konularla ilgili de görüş alışverişinin yapıldığı görüşmede Başkan Albayrak, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nu önümüzdeki dönemde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyeleri bünyesinde gerçekleşecek olan temel atma törenleri ve açılışlara davet etti.

ALBAYRAK BİLGİ VERDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun temel atma törenine katılacağı hizmet binasıyla ilgili olarak, "hizmet binasının 520.000 m2'lik bir alana yapılacağını ve mevcut imar planlarına uyularak; doğal çevreye uyumlu, kentin kimliğine katkı sağlayacak tasarımları yansıtan, bölge ve şehir halkının kullanımına yönelik toplum yararını gözeten, kentsel yaşam kalitesine katkı sağlayan bir yapı olacağını'' ifade etti.

KILIÇDAROĞLU TEŞEKKÜR ETTİ

Öte yandan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ise nazik davetinden dolayı Başkan Albayrak'a teşekkür ederek, düzenlenecek olan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası Temel Atma törenine katılacağını söyledi.

Hayata geçirilen başarılı projeler ve özverili çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kılıçdaroğlu, Başkan Albayrak ve 11 ilçe Belediye Başkanına çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Albayrak görüşme sonrası, Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekili Seyit Torun'u ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı Katip Üyesi Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü'yü ziyaret etti.

 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.