Başkan Albayrak, Ergene'de Düzenlenen Dünya Engelliler Günü Etkinliğine Katıldı
03/12/2016 13:55:28
Başkan Albayrak, Ergene'de Düzenlenen Dünya Engelliler Günü Etkinliğine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ergene Belediyesi organizasyonuyla, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında düzenlenen etkinlik programına katıldı. Etkinlikte Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel de yer aldı.

Başkan Albayrak günün anlam ve önemini belirterek, engelli aileleri ve çocuklarla bir arada olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. Geleceğin teminatı olan çocuklara mutlu, umutlu yarınlar bırakmak adına birlikte çalışmaları gerektiğini söyleyen Başkan Albayrak, engelleri ve tüm zorlukları el ele vererek kolayca aşabileceklerini kaydetti. Albayrak, etkinliğin düzenlenmesini sağlayan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel'e ve katılımlarından dolayı tüm ailelere teşekkür etti.

Başkan Yüksel de, kendileri ile birlikte olduğu için Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a vatandaşlar adına teşekkür etti.