Başkan Albayrak Cumhuriyet Halk Partisi Muratlı İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Ali Hasan Deveci'nin Annesinin Cenaze Törenine Katıldı
04/12/2016 13:12:55

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Cumhuriyet Halk Partisi Muratlı İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Ali Hasan Deveci'nin annesi Emine Deveci'nin cenaze törenine katıldı.

Başkan Albayrak, merhuma Allahtan rahmet, cenaze töreninde hazır bulunan sevenlerine başsağlığı dilerken, ailesine de sabır ve başsağlığı dileklerinde bulundu.