Başkan Albayrak, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığından Brifing Aldı
06/12/2016 15:33:36
Başkan Albayrak, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığından Brifing Aldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, daire başkanlıkları ile yaptığı yılsonu değerlendirme toplantılarına devam ediyor.

Son olarak Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, 2016 yılı içerisinde yapılan çalışmalar, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin teknolojik altyapısı ve önümüzdeki dönemde gerçekleştirilmesi düşünülen projelerle ilgili Başkan Albayrak'a brifing verdi. Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Yüksel Özdal'ın sunumu eşliğinde gerçekleşen brifingte,Genel Sekreter Yardımcıları Fatih Ünsal ve Mehmet Zeki Gürcün,Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, Tekpark Genel Müdürü Şahabettin Küçükyazıcı ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı M.Hikmet Erzincan'da hazır bulundu.