Başkan Albayrak, Değerlendirme Toplantılarına Devam Ediyor
07/12/2016 07:50:58
Başkan Albayrak, Değerlendirme Toplantılarına Devam Ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığından, 2016 yılı genel çalışmalarıyla ilgili brifing aldı.

Yılsonu değerlendirmeleri kapsamında yapılan toplantıda İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Dilşad Ergin hazırladığı sunumunda, Başkan Albayrak'a Büyükşehir Belediyesi Miras Atölyesi projesi başta olmak üzere daire başkanlığının sürdürdüğü çalışmaları, 2016 yılı genelindeki faaliyetleri ve personelin çalışma sistemi ile ilgili bilgiler verdi.

Toplantıya, Başkan Albayrak ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Fatih Ünsal, Başkan Danışmanları Neşat Erdoğan ve Şeref Çetin, Tekpark Genel Müdürü Şahabettin Küçükyazıcı ve İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı M. Hikmet Erzincan katıldı.