Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığının Çalışmaları Değerlendirildi
07/12/2016 09:26:47

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yılsonu değerlendirmeleri kapsamında düzenlen brifing toplantısında, Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığının 2016 yılında yaptığı çalışmalar hakkında genel bilgi aldı.

Toplantıda Başkan Albayrak ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Ünsal, Başkan Danışmanları Neşat Erdoğan ve Şeref Çetin, Tekpark Genel Müdürü Şahabettin Küçükyazıcı ile Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı'na bağlı personel hazır bulundu.

Daire Başkanı Sevim Avcı Yener, Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı'nın 2016 yılı faaliyetleri, 2017 yılında gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalar, çalışma sistemi, personel yapısı ve görev alanlarıyla ilgili hazırlanan sunumu paylaştı.