Başkan Albayrak Teski Emlak İstimlak Dairesi Başkanlığı Tarafından Verilen Sunuma Katıldı
09/12/2016 16:02:39

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,Teski Emlak İstimlak Dairesi Başkanlığı tarafından verilen sunuma katıldı.

Başkan Albayrak,Teski Genel Müdürü Dr. Şafak Başa'nın da hazır bulunduğu toplantıda,Teski Genel Müdür Yardımcısı İ.Feyzi Ünal'dan Emlak İstimlak Dairesi Başkanlığı ve diğer daire başkanlıklarının çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Teski Emlak İstimlak Dairesi Başkanlığı tarafından devam eden yatırım,inşaat plan ve projeler hakkında bilgiler alan Başkan Albayrak, ekibe çalışmalarında başarılar diledi.