TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Süleymanpaşa'da, Gençlik Merkezi ve Prof.Dr. Yılmaz Büyükerşen Caddesi Açılışı Yapıldı
09/12/2016 18:14:51
Süleymanpaşa'da, Gençlik Merkezi ve Prof.Dr. Yılmaz Büyükerşen Caddesi Açılışı Yapıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen'in de katılımıyla Süleymanpaşa İlçesi Değirmenaltı Mahallesinde düzenlenen Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi ile Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen Caddesi açılışlarına katıldı.

Geniş çaplı bir katılımla gerçekleşen açılış törenlerinde kurdeleyi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe ve Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu birlikte kesti.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve İlçe Kaymakamı Ahmet Atılkan'ın konuşmalarının ardından söz alan Başkan Albayrak, Eskişehir Büyükşehir Belediyesini İdol olarak gördüklerini ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i Tekirdağ'da ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirtti. Hiçbir beklentileri olmadan mutlu bir kent yaratmayı hedeflediklerini ifade eden Başkan Albayrak, "Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve devrimlerinin takipçisi olarak bu görevi yapmış olacağız" dedi.

Tekirdağ'daki bir caddeye isminin verilmesinin kendisine gurur verdiğini söyleyen Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen de, "Yıllar önce Tekirdağ'a geldiğimde böyle bir kent yoktu. Vizyon olarak Eskişehir'i geçmek üzeresiniz. Çok ödül aldım ama benim için en büyük ödül Namık Kemal Üniversitesine giden yola adımın verilmesidir. Hepinize şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.