TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Eğitim Kurulu Yılın Son Toplantısını Yaptı
16/12/2016 10:42:54
Eğitim Kurulu Yılın Son Toplantısını Yaptı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Eğitim Kurulunun, eğitim çalışması organizasyonları kapsamında düzenlediği toplantı programları belirli aralıklarda yapılmaya devam ediyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka başkanlığında düzenlenen yılın son toplantısında, 2016 yılı içerisinde gerçekleştirilen hizmet içi eğitimler, seminerler ve toplantı programlarıyla ile ilgili çalışmalar ve sonuçları değerlendirildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine bağlı daire başkanlıklarının 2017 yılında, birçok farklı konu ve alanda düzenlenmesi önerisinde bulundukları eğitim organizasyonları konusu görüşüldü.

Toplantıya, Prof. Dr. Tamer Dodurka ile birlikte, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Atabey Baytöre, Mali Hizmetler Dairesi Başkanı Müveddet Işık, Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanı Av. Nevim Kaçar, Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanı Hafize Zülüflü, Kültür ve Sosyal Dairesi Başkan Vekili Behcet Atlı, Büyükşehir Belediyesi 1. Hukuk Müşaviri Av. Metlem Başa ve Şube Müdürleri katıldı.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.