TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak Karla Mücadelede Özverili çalışan Personele Teşekkür Etti
17/01/2017 10:38:30
Başkan Albayrak Karla Mücadelede Özverili çalışan Personele Teşekkür Etti

06 Ocak ile 13 Ocak arasında yağan yoğun kar yağışı sırasında kurulan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi "Kriz Masası"nın yaptığı karla mücadele çalışmalarıyla  ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı.   Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yılmaz İçöz Sahnesinde gerçekleştirilen, Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Gürcün ve diğer yetkililer ile  Fen İşleri Dairesi personelinin de hazır bulunduğu toplantıda konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak kar yağışında bütün personelin büyük bir özveri ile çalıştığını belirterek "Gayretleriniz  ve özverili çalışmalarınız için hepinize teşekkür ediyorum. Bu hizmet kervanı yürüyecektir,  hizmet yaparken kimseye kulak asmayın hizmetinize devam edin, bu hizmet kervanının en büyük emekçileri  sizlersiniz  biz bu hizmeti vatandaşlarımız için yapıyoruz. " dedi.

Geçtiğimiz hafta yoğun kar yağışı sırasında 24 saat boyunca aralıksız çalışan ekipler 6.339 kilometrekarelik alanda 2.107 km uzunluğundaki yol ağına 11 ilçede bulunan 13 bakım istasyonundaki 157 personel ve  16 adet kar bıçaklı tuz sericili kamyon, 15 greyder, 15 kanal kazıcı yükleyici,  5 yükleyici, 7 çift kabinli kamyon  ve 58 karla mücadele aracı ve  3.000 ton tuz ile müdahale etti.

 0850 459 09 09 nolu Kriz Merkezine gelen 602 İhbar hemen değerlendirmeye alınarak kriz merkezinde araç takip sistemi ile en yakın araç tespit edildi ve en kısa sürede müdahale edildi. Yapılan çalışmalar ve ön hazırlıklar sayesinde ilçe belediyelerle iletişime geçilerek  daha önce yaşanan   aynı noktaya birden fazla araç müdahalesinin önüne geçildi.

 

Toplantıda ayrıca sahada çalışan personel de dinlenerek görüş alışverişinde bulunuldu ve bundan sonra yaşanabilecek  kar yağışlarında  alınacak önlemlerin daha üst seviyelere çıkarılması konusu tartışıldı.

 

 

 

 

  

 

 

 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.