TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak Kazandere Mahallesinde Vatandaşlarla Sohbet Etti
17/01/2017 13:49:35
Başkan Albayrak Kazandere Mahallesinde Vatandaşlarla Sohbet Etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Münür Karaevli ve diğer yetkililerle beraber Süleymanpaşa ilçesine bağlı Kazandere Mahallesini ziyaret etti.

 Muhtar Ayhan Ergen'den mahallenin son durumu ve muhtarlık faaliyetleri hakkında bilgi alan Başkan Albayrak, mahalle sakinleri ile de sohbet ederek, talep ve önerileri dinledi.

Ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Mahalle sakinleri de yaptığı çalışmalardan dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a teşekkürlerini ileterek, çalışmalarında başarılar dilediler.

 

Albayrak Yılmaz Ailesine Taziyede Bulundu

 Öte yandan Tekirdağ Belediyesi eski Belediye Meclis Üyesi Ali Yılmaz ve İbrahim Yılmaz'ın annesi Pakize Yılmaz'ın cenaze törenine katılarak ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu.

 Yılmaz'ın cenazesi Kazandere Camiinde kılınan öğle namazından sonra Kazandere mezarlığında toprağa verildi. Cenaze töreninde Albayrak'ın yanısıra yakınları ve dostları Yılmaz ailesini yalnız bırakmadı.

 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.