Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdullah Baş'dan Başkan Vekili Karaevli'ye Ziyaret
23/01/2017 10:19:40

Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdullah Baş,Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münür Karaevli'yi makamında ziyaret etti.

Başkan Vekili Karaevli, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek,Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdullah Baş'a teşekkürlerini iletti. Başkan Vekili Karaevli,Tekirdağ ili genelinde yapılan bölgesel çalışmalar hakkında Baş'ı bilgilendirdi.

Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdullah Baş'da, Başkan Vekili Karaevli'ye konukseverliği ve samimiyeti için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.