Başkan Albayrak Saray'da
10/02/2017 08:46:33
Başkan Albayrak Saray'da

Sabahın erken saatlerinde Danışmanları Neşat Erdoğan ve Şeref Çetin ile beraber Saray ilçesine gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Kurtdere ve Çukuryurt Mahalleleri ile Saray Merkez'de vatandaşlarla buluştu.

Vatandaşların istek ve sorunlarını dinleyen ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları ile ilgili bilgiler veren Başkan Albayrak Saray'da banka şubeleriyle esnafı ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Esnaflarla  sohbet ederek istek ve sorunlarını dinleyen Kadir Albayrak 2017 de hizmetlerin devam edeceğini söyledi ve  esnafa  bol kazançlar temennisinde bulundu.