Uygulamalı Girimşimcilik Eğitimleri Uçmakdere Mahallesiyle Başladı
10/02/2017 08:49:46
Uygulamalı Girimşimcilik Eğitimleri Uçmakdere Mahallesiyle Başladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve KOSGEB tarafından ortaklaşa yürütülen "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri"  Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından uygulanmaya başladı.

Kırsal Turizm Projesi kapsamındaki mahallelerden olan Uçmakdere' de girişimcilerin katılımıyla başlayan eğitimler, eğitmen Ayşegül Filiz tarafından verildi. Yaklaşık 30 girişimcinin katıldığı eğitimlerde; pazarlama, satış, üretim, finans konularında katılımcılar bilgilendirildi. Eğitimlerin sonunda katılımcılara sertifika verildiği dört gün süren programlar, Malkara İlçesi Yaylagöne Mahallesi ile devam edilecek.