TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Saray'da Muhtarlarla Buluşan Albayrak"Saray'a Verdiğimiz Tüm Sözleri Tutacağız"
10/02/2017 10:32:21
Saray'da Muhtarlarla Buluşan Albayrak

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Saray ilçesine bağlı Muhtarlarla Saray Belediye Konferans Salonunda buluştu.

 Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban'ın yanısıra, Belediye Meclis Üyeleri, ve 25 mahalle muhtarı, danışmanlar Neşat Erdoğan, Şeref Çetin, Teski Genel Müdürü Dr. Şafak Başa ve TESKİ yetkililerinin hazır bulunduğu koordinasyon toplantısında muhtarlar TESKİ ve Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarıyla ilgili bilgilendirildi.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban altyapı sorunlarını TESKİ ve Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle çözdüklerini belirterek "Saray'a yapacağımız termal yatırımlar da ilçemizin çehresini değiştirecek. Büyükşehir'in desteğiyle yazın ara sokaklarımızı da 2-3 ayda kilit taş yaparak sorunu çözmek istiyoruz, yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar ilçemizi kasabadan kente dönüştürecektir" dedi.

 ALBAYRAK"SARAY'A VERDİĞİMİZ TÜM SÖZLERİ TUTACAĞIZ"

 Koordinasyon toplantısında  muhtarlarla beraber olmaktan dolay duyduğu mutluluğu dile getiren ve bu toplantıların aralıksız devam edeceğini söyleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak "Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri ve TESKİ olarak Saray'a ve Tekirdağ'a hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Bu toplantılarda sizleri yaptığımız ve yapacağımız projelerle ilgili bilgilendiriyoruz. Saraya yakın zamanda okul temelini atacağız, ve Kültür Sarayı yapmak için de çalışılmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Görev süremizin sonuna kadar Saray'a verdiğimiz sözlerin hepsini tutacağız. Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ olarak 1 Milyar liralık yatırım yapmış olacağız. Bununla da gurur duymamız gerekiyor" dedi

 

"Zorlukları yenmek için birlik olmamız lazım" diyen Başkan Albayrak" Biz ilçe belediye başkanlarımızla birlik içinde çalışıyoruz. Hiçbir zaman anılarla yaşamıyor, hep geleceğe bakıp proje üreterek çalışıyoruz. Yaptığımız ve yapağa yapacağımız hizmetler Saray halkına hayırlı olsun" diye konuştu.

 

 Muhtarları dinleyen Başkan Albayrak Önerileriniz ve istekleriniz size hizmet olarak geri dönmeye başladı. Büyükşehirden gelen hizmetlerle Saray, kalkınmasını hızlı bir şekilde tamamlaya başladı. Saray ve Tekirdağ'ı çok seviyoruz, yaptığımız hizmetlerle çok güzel bir Saray yaratıyoruz." dedi.

 

 

 

 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.