Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'tan Saray ADD Şubesine Ziyaret
10/02/2017 11:37:57
Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'tan Saray ADD Şubesine Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Başkanı Kadir Albayrak Atatürkçü Düşünce Derneği Saray Şubesini ziyaret etti.

Danışmanlar Neşat Erdoğan ve Şeref Çetin'in de hazır bulunduğu ziyarette Başkan Nedim Çolakoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle görüşerek derneğin çalışmalarıyla ilgili bilgiler alan Başkan Albayrak Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Tekirdağ'daki tüm Atatürkçü Düşünce Derneği şubelerini ziyaret edeceğini belirten Başkan Albayrak ilk  dernek ziyaretini  Saray'da gerçekleştirdiğini ifade etti.

Ziyaretten onur duyduklarını belirten Atatürkçü Düşünce Derneği Üyeleri ziyaret anısına Başkan Albayrak'a Atatürk Plaketi verdiler.