Başkan Albayrak'ın 14 Şubat Sevgililer Günü Mesajı
13/02/2017 17:25:29
Başkan Albayrak'ın 14 Şubat Sevgililer Günü Mesajı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Albayrak, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Sevgi emektir, sabırdır, umuttur, hayattır.  Sevgi inanmaktır, en güzel duyguları paylaşmaktır. İnsanları birbirine yakınlaştıran en saf duygudur sevgi. Bir şeye içtenlikle bağlanmak, onu sevmek ve sahiplenmek verilebilecek değerlerin en büyüğüdür.

"Sevdamız TEKİRDAĞ" diyerek çıktığımız yolda hemşehrilerimden aldığım güçle güzel şehrimiz gelişmeye ve büyümeye devam edecek. Emek verdiğimiz ve yürekten bağlı olduğumuz Tekirdağ'ımızın geleceğini sevgiyle birlikte hazırlayalım; Tekirdağ'ımızı güvenle bakan, sevgi dolu insanların şehri yapalım.

Bu duygu ve düşüncelerle, sevginin sadece 14 Şubatlarda değil, tüm zamanlarda yaşanması dileklerimle bütün hemşehrilerimin ve insanlığın 14 Şubat Sevgililer Günü'nü en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.