BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KADİR ALBAYRAK'TAN ÇORLU ADD ŞUBESİNE ZİYARET
15/02/2017 12:59:57
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KADİR ALBAYRAK'TAN ÇORLU ADD ŞUBESİNE ZİYARET

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, CHP Çorlu ilçe Başkanı İsmail Akar, Danışmanlar Şeref Çetin, Neşat Erdoğan ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz ile beraber  beşinci ziyaretini Atatürkçü Düşünce Derneği Çorlu Şubesi'ne yaptı.

ADD Çorlu Şubesi yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet eden ve Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarıyla ilgili bilgiler Başkan Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir  Belediyesi olarak her zaman sivil toplum kuruluşlarının yanında olduklarını söyledi.

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden ADD Çorlu Şubesi Başkanı Namık Eren ve Yönetim Kurulu Üyeleri de derneğin çalışmaları hakkında bilgiler verdi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a  çalışmalarında başarılar dilediler.