DANİMARKA BAŞKONSOLOSUNDAN BAŞKAN ALBAYRAK'A ZİYARET
16/02/2017 09:20:08
DANİMARKA BAŞKONSOLOSUNDAN BAŞKAN ALBAYRAK'A ZİYARET

Danimarka İstanbul Başkonsolosu Jesper Kamp, Danimarka İş Konseyi Başkanı Alper Önoğlu ile beraber Tekirdağ Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile görüşen ve çeşitli konularda bilgi alışverişinde bulunan Danimarkalı yetkililer atıkların değerlendirilmesi, atıklardan enerji üretilmesi ve atık enerjisi ile şehirlerin ısıtılması konusunda dünya lideri olan Danimarka'da yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verdiler.

Dış Ekonomi İlişkiler Konseyi kapsamında gerçekleştirilen ziyarette Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı Danimarka'ya davet eden  Başkonsolos Kamp ve İş Konseyi Başkanı Önoğlu Albayrak'ı Danimarka'da ağırlamaktan onur duyacaklarını belirttiler.

Ziyaretten memnunluk duyduğunu belirten ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da Danimarka ile her türlü işbirliğine açık olduklarını söyledi.