Başkan Albayrak'tan Marmara Ereğlisi Kaymakamlığına Ziyaret
16/02/2017 10:59:22
Başkan Albayrak'tan Marmara Ereğlisi Kaymakamlığına Ziyaret

Ziyaretler ve çalışmalar için Marmara Ereğlisi ilçesinde bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Marmara Ereğlisi Kaymakamlığını ziyaret etti.

Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Büyükşehir Meclis Üyesi Doğan Özman   Marmara Ereğlisi Belediye Meclis Üyesi Erol Yılmaz'ın da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Albayrak kısa bir süre önce Manisa Vali Yardımcılığı görevinden Marmara Ereğlisi Kaymakamlığı görevine atanarak göreve başlayan  Kaymakam Sıdkı Zehin'e  yeni görevinde başarılar diledi.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Albayrak `Bu soğuk kış gününde bizi sıcak karşıladığınız için teşekkür ederim. Hizmetlerimiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edecek. Marmara Ereğlisi daha güzel yaşanılabilir bir ilçe olacak" dedi.