Başkan Albayrak Yeniçiftlik Balkanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini Ziyaret Etti
16/02/2017 11:58:28

Marmara Ereğlisi ilçesinde  bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Yeniçiftlik Mahallesinde Balkanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Doğan Özman, Marmara Ereğlisi Belediye Meclis Üyesi Erol  Yılmaz ile Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz'ın da eşlik ettiği ziyarette dernek başkanı Enver Er ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet eden Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarıyla ilgili bilgiler Başkan Albayrak,  Tekirdağ Büyükşehir  Belediyesi olarak her zaman sivil toplum kuruluşlarının yanında olduklarını söyledi.

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden dernek başkanı Enver Er de   derneğin çalışmaları hakkında bilgiler verdi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a  çalışmalarında başarılar diledi.