Elektrik Makina ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığından Başkan Albayrak'a Birifing
17/02/2017 09:31:44

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TESKİ) Elektrik Makina ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı İkmal ve Bakım Onarım Şube Müdürlüğü, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a brifing verdi.

Çalışmalar ve faaliyetler hakkında sunumların yapıldığı toplantıda, Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanı Hakan Atakan, Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Ertan Şerifoğlu ve İkmal ve Bakım Onarım Şube Müdürü İsmail Onur Akça tarafından Başkan Albayrak'a sunum yapıldı. Toplantıda önümüzdeki dönem hayata geçmesi planlanan projeler hakkında da bilgiler verildi.