TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çorlu'da İncelemeler Yaptı
20/02/2017 10:31:41
Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çorlu'da İncelemeler Yaptı

Mesaisine sabahın erken saatlerinde başlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çorlu ilçesinde bazı incelemelerde bulundu.

 Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ın yanısıra Danışmanlar Neşat Erdoğan, Şeref Çetin, Çorlu Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Sarıkurt, Erdoğan Demirci ve diğer yetkililerle beraber Çorlu Nusratiye Mahalle Muhtarlığını ziyaret ederek Muhtar Mehmet Elçi ile görüşen Albayrak talep ve istekleri dinledi.

 Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çorlu Kadın Dayanışma Merkezini de ziyaret eden Başkan Albayrak yetkili personelden çalışma sistemi ve faaliyetlerle ilgili bilgiler aldı.

 S.S. Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifine de ziyarette bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Kooperatif Başkanı Zeki Dobrucalı'dan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarıyla ilgili Kooperatif üyelerine bilgiler veren Başkan Albayrak Dobrucalı'ya çalışmalarında başarılar diledi.

Çorlu esnafını da ziyaret ederek hayırlı işler ve bol kazançlar temennisinde bulunan Albayrak Çorlu Belediyesinin temizlik işlerini yapan  Ortem şirketine giderek çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

 

 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.