Başkan Albayrak Hayrabolu'da Soylu Mahallesini Ziyaret Etti
03/03/2017 09:49:34
Başkan Albayrak Hayrabolu'da Soylu Mahallesini Ziyaret Etti

Sabahın erken saatlerinde Hayrabolu ilçesine giden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu ve diğer yetkililerle buluşarak istişarede bulundu.

Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu ile beraber Soylu Mahallesini ziyaret eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak vatandaşlarla buluştu.

Vatandaşlarla sohbet ederek istek ve sorunları dinleyen Başkan Albayrak çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretten memnunluk duyduğunu belirten Soylu Mahallesi sakinleri ziyareti için  Başkan Albayrak'a teşekkürlerini ilettiler.