Çerkezköy'de 2017 Yılı Yatırımları Değerlendirildi
16/03/2017 12:43:05
Çerkezköy'de 2017 Yılı Yatırımları Değerlendirildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çerkezköy'de Çerkezköy Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesinin  2017 yılı yatırım toplantısına katılarak projeler hakkında bilgiler aldı.

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Gürcün, Danışmanlar Neşat Erdoğan, Şeref Çetin, TESKİ Genel Müdür Yardımcıları Feyzi Ünal, İbrahim İçöz ile ilgili daire başkanları ve şube müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, TESKİ ve Fen İşleri Dairesi Başkanlığının Süleymanpaşa ilçesindeki 2017 Yılı Yatırım Programı, tamamlanan alt yapı ve üst yapı yatırımları değerlendirildi ve görüş alışverişinde bulunuldu.

Diğer ilçelerde olduğu gibi Çerkezköy ilçesinde de hizmetlerin yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak "2017 yılında da Çerkezköy ilçesinde, Çerkezköy Belediyesiyle beraber hizmetlerimizi yapmaya devam edeceğiz." dedi.