Başkan Albayrak Huzurevindeki Sergileri Gezdi
20/03/2017 14:18:39
Başkan Albayrak Huzurevindeki Sergileri Gezdi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak eşi Gülseren Albayrak ile beraber yaşlılar haftası nedeniyle Süleymanpaşa Huzurevinde açılan sergileri gezdi.

Huzurevi sakinlerinden Fuat Koç'un açtığı Hat sergisini gezen ve Fuat Koç'tan eserler hakkında bilgiler alan Başkan Albayrak Koç'u güzel sergisi için kutladı.

Yine Huzurevi sakinlerinden Ayşe Neşe Çetiner tarafından hazırlanan el sanatları sergisinin de açılışını yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak sanatçı Ayşe Neşe Çetiner'in yaptığı birbirinden güzel el sanatları eserlerini gezerek bilgiler aldı.

Serginin açılışına Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Yılmaz, AFAD İl Müdürü Recep Erol ile birçok yardımsever ve vatandaş katıldı.

Fuat Koç ve Ayşe Neşe Çetiner sergileri hafta boyunca vatandaşların gösterimine açık kalacak.