BAŞKAN ALBAYRAK ETÜD VE PROJELER DAİRE BAŞKANLIĞINDAN BRİFİNG ALDI
20/03/2017 18:44:33
BAŞKAN ALBAYRAK  ETÜD VE PROJELER DAİRE BAŞKANLIĞINDAN BRİFİNG ALDI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, daire başkanlıkları ile değerlendirme toplantılarına başladı.

Daire başkanlıklarının faaliyetlerini dinlemek, 2016 yılında yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunmak, 2017 yılı için planlanan çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunmak amacıyla Etüd Proje Daire Başkanlığı ile bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Belediye Meclis Toplantı salonunda yapılan ve Genel sekreter Oral Karakaya'nın yanısıra, Genel Sekreter Yardımcıları Prof. Dr. Tamer Dodurka, Fatih Ünsal, Zeki Gürcün, Kaan Gaytancıoğlu, Danışmanlar Neşat Erdoğan, Şeref Çetin, Elif Atayman'ın da hazır bulunduğu toplantıda Etüd ve Projeler Daire Başkanı Bülent Doğan'dan 2016 yılı içinde yapılan çalışmalarla ilgili brifing alan Başkan Albayrak, " Etüd ve Projeler Daire Başkanlığı 2016 yılında başarılı çalışmalara imza atmıştır, 2017 yılında da başarılı çalışmalara imza atacaktır" dedi.