TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Büyükşehir Belediyesi Muratlı Cumhuriyet İlkokulu Teslim edildi
23/03/2017 18:40:27
Büyükşehir Belediyesi Muratlı Cumhuriyet İlkokulu Teslim edildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçeye 11 okul projesi kapsamında Muratlı ilçesinde yaptırılan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet İlkokulu yapılan törenle Tekirdağ Valiliğine teslim edildi.

Muratlı Kaymakamı Dr. İsmail Altan Demirayak'ın yanısıra,  Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile ilçe Belediye Başkanları, Tekirdağ Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa ile birçok davetlinin hazır bulunduğu devir teslim töreninde konuşan Tekirdağ Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Muratlı Belediye Başkanı Nebi, Tepe, Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Muratlı Kaymakamı İsmail Altan Demirayak ile duygulu bir konuşma yapan Cumhuriyet İlkokulunun ilk Müdürü Yaver Öztekin Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a Milli Eğitime verdiği destek için teşekkür ettiler.

 Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da  "Ana projemiz olan 11 ilçeye 11 okul projesinde 5. Okulumuzu teslim etmenin mutluluğu içeresindeyiz. 60 Büyükşehir Belediye Meclis üyesi ve 12 belediye başkanının ortak görüşüyle bu projeyi halkımıza sunduk ve sunmaya devam ediyoruz. Bu okullarda Ebedi önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün  ilke ve inkılaplarına uygun bir eğitim yapılacaktır. Buna inancım tamdır. Büyükşehir olarak bütün gücümüzle halkımıza hizmet etmeye devam ediyoruz. Hizmet süremizin sonunda 1 Milyar liralık yatırımı tamamlayacağız. 2 yıl daha siyaset yok, çalışmaya devam edeceğiz. Bu eserler herkesin eseri bu eserlerle herkes gurur duysun. Bu oklumuz Tekirdağ eğitimine hayırlı olsun"

Açılıştan sonra Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak diğer protokol üyeleri ve öğrencilerle beraber İzmir Marşını söylediler ve alkışlarla eşlik ettiler.

 Temeli 11 Şubat 2016 yılında atılan ve 2017-2018 eğitim öğretim yılında eğitime başlayacak olan 21 derslikli  Cumhuriyet İlköğretim Okulu 2 Milyon 277 bin  liraya mal oldu.

 

 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.