Disk Genel Başkanı Kani Beko Başkan Albayrak'ı Ziyaret Etti
24/03/2017 09:26:52
Disk Genel Başkanı Kani Beko Başkan Albayrak'ı Ziyaret Etti

İşçilerle yapacakları bir toplantı için Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesine gelen Disk Genel İş Sendikası Genel Başkanı Kani Beko Beraberindeki heyetle Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı makamında ziyaret etti.

Disk Genel sendikasının çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Genel Başkan Kani Beko Başkan Albayrak'a çalışmalarında başarılar diledi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak "Sizi burada görmek bize mutluluk vermiştir. Geldiğimiz noktada çalışanlarımızın bir sıkıntısı yoktur. Ülkemizin menfaatleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İşçimizin emeğini her zaman vermeye devam ediyoruz. Seçim zamanı değil, hizmet zamanıdır, hizmetlerimiz bütün hızıyla devam edecektir. dedi