Disk Genel İş Sendikasının Toplantısına Katılan Albayrak "İşçilerimizin Yanında Olmaya Devam Edeceğiz"
24/03/2017 19:24:13
Disk Genel İş Sendikasının Toplantısına Katılan Albayrak

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Disk Genel İş Sendikası tarafından düzenlenen toplantıya katıldı.

Süleymanpaşa ilçesi Karaevli Düğün Salonunda gerçekleşen ve Disk Genel İş Sendikası Genel Başkanı Kani Beko'nun yanısıra,  Disk üst düzey yöneticileri, işyeri temsilcileri, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, siyasi parti temsilcileri ve işçilerin de hazır bulunduğu toplantıda konuşma yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı kadir Albayrak Tekirdağ'daki bütün belediyelerle beraber bir bütün olduklarını belirterek "Bütün çalışanlarımızın maaşlarını aksatmadan yatırdık ve bundan sonra da yatıracağız. Biz olduğumuz sürece işçi arkadaşlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Toplantıda Disk Genel Başkanı Kani Beko'nun yaptığı heyecanlı ve güzel konuşma işçiler tarafından ayakta alkışlandı.  Kani Beko ve diğer üst düzey yetkililer tarafından kıdem tazminatları, Taşeron işçilerin durumu, genel konular ve diğer konularda işçilere bilgiler verildi. Ayrıca işçilerin soruları da yanıtlandı.