Yerel Tohum Takas Şenliği Süleymanpaşa'da Yapılacak
24/03/2017 22:17:07
Yerel Tohum Takas Şenliği Süleymanpaşa'da Yapılacak

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı, Ziraat Mühendisleri Odası ve Tekirdağ Kent Konseyleri işbirliğiyle 2 Mayıs 2017'de Süleymanpaşa'da yapılacak olan Yerel Tohum Takas Şenliği hazırlık toplantısı Büyükşehir Kent Konseyi binasında gerçekleştirildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Hacı Aslan'ın yanısıra Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Cemal Polat ve ilçe kent konseylerinin temsilcilerinin katılımlarıyla düzenlenen toplantıda etkinlik hazırlıkları gözden geçirilirken, bölgemizin yerel tohum varlığının sahiplenilmesi, zenginleştirilmesi ve paylaşılması amacıyla yapılacak bu etkinliğin insanımıza kazandıracağı olumlu yönlere vurgu yapıldı.

Toplantıda ayrıca fotoğraf sergisi, canlı müzik, ikram, afişler, panel konuşmacıları konuları değerlendirilerek etkinlik programı taslağı netleştirildi.