'Lojistik Merkezi' Konulu Toplantı Düzenlendi
21/04/2017 15:40:34
'Lojistik Merkezi' Konulu Toplantı Düzenlendi

Süleymanpaşa İlçesinde yapılması planlanan 'Lojistik Merkezi' ile ilgili istişare toplantısı düzenlendi.

Düzenlenen toplantıya Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Gürcün, Başkan Danışmanları Neşat Erdoğan, Şeref Çetin, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Dilşad Ergin, Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Yüksel Özdal, Ulaşım Dairesi Başkanı Hasan Bayram ve Toplu Taşıma ve Planlama Şube Müdürü Fevzi Uğurlu katıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Encümen odasında düzenlenen toplantıda Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları'nın (TCDD) Tekirdağ Süleymanpaşa İlçesinde yapılması planlanan Lojistik Merkezi ile ilgili görüş alışverişi yapıldı.