DENİZ BAYKAL'DAN TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE ZİYARET
22/04/2017 16:34:36
DENİZ BAYKAL'DAN TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi? önceki dönem Genel Başkanı Antalya Milletvekili Deniz Baykal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Çanakkale programı öncesi Tekirdağ Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten'in de eşlik ettiği ziyarette Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarıyla ilgili bilgiler edinen Deniz Baykal Başkan Albayrak'ın çalışmalarını beğeni ile takip ettiğini belirtti ve kendisine başarılar diledi.