ŞEHİDİMİZİ UĞURLADIK
24/04/2017 15:57:24
ŞEHİDİMİZİ UĞURLADIK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Şırnak'ta şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Turgut Kurtçu'nun Hayrabolu ilçesi Cambazdere Mahallesinde yapılan cenaze törenine katıldı.

Cambazdere Camiinde öğle namazında gerçekleştirilen cenaze töreninde Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan ile Tekirdağ Milletvekilleri, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, diğer ilçe belediye başkanları ile askeri erkan ve çok sayıda vatandaş hazır bulundu. Şehit Uzman Çavuş Turgut Kurtçu Öğle namazına müteakiben kılınan namazdan sonra Cambazdere Mahallesinde toprağa verildi.

Başkan Albayrak Şehidimize Allah'tan rahmet, değerli ailesine, yakınlarına ve Yüce Türk Milletine baş sağlığı ve sabır diliyorum. "dedi.