Başkan Albayrak'tan TEOG Mesajı
26/04/2017 08:24:57
Başkan Albayrak'tan TEOG Mesajı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Temel Öğretimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı (TEOG) dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Albayrak, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün açtığı yolda, gösterdiği hedefe durmaksızın koşan, Cumhuriyetimizin ve geleceğimizin güvencesi olan değerli gençlerimizin geleceklerine yön verecek olan Temel Öğretimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı (TEOG) bugün ve yarın gerçekleştirilecektir. Büyük bir azim ve çabayla hazırlandıkları bu sınavda başarılı olacaklarına inandığım, laik ve demokratik Cumhuriyetimizin gençlerinin, vatanına ve milletine faydalı gençler olarak yetişmesi hepimizin arzusudur.

Bu duygu ve düşüncelerle, Temel Öğretimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı'na (TEOG) girecek tüm öğrencilerimize emeklerinin karşılıklarını alacakları bir sınav temenni ediyor, eğitim hayatları için önemli bir aşama olan TEOG Sınavı'nda tüm öğrencilerimize başarılar ve kolaylıklar diliyorum."