BAŞKAN ALBAYRAK TRAKYAKA YÖNETİM KURULU TOPLANTISINA KATILDI
26/04/2017 16:41:47
BAŞKAN ALBAYRAK TRAKYAKA YÖNETİM KURULU TOPLANTISINA KATILDI

Trakya Kalkınma Ajansı 2017 Yılı Nisan Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Edirne Valisi Günay Özdemir'in Başkanlığında Tekirdağ'da yapıldı.

Toplantıya, Edirne Valisi ve TRAKYAKA Yönetim Kurulu Başkanı Günay Özdemir, Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,  Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Edirne İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Geçmiş, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Ziya Çetintaş, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt ve Trakya Kalkınma Ajansı Genel sekreteri Mahmut Şahin katıldı.

Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin'in yönetim kurulu üyelerine gündem ile ilgili bilgi verdiği toplantıda, çeşitli sunumlar yapıldı. Gündemdeki maddelerin görüşülmesinin ardından toplantı dilek ve temennilerle sona erdi.