Başkan Albayrak, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Değerlendirme Toplantısına Katıldı
03/05/2017 14:58:37

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen değerlendirme toplantısına katıldı.

Tekirdağ genelindeki faaliyetler kapsamında tamamlanan ve devam eden çalışmaların değerlendirildiği toplantıda, önümüzdeki dönem projeleri ile ilgili de görüş alış verişinde bulunuldu. Mutlu bir Tekirdağ hedeflediklerinin altını çizen Başkan Albayrak, çalışmaların hızlanarak devam edeceğini söyledi.