TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
19 Mayıs Ateşi 98'inci Kez Yandı
19/05/2017 20:49:16
19 Mayıs Ateşi 98'inci Kez Yandı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 98'inci yılı Tekirdağ'da coşkuyla kutlandı. Sabah saatlerinde Valilik Atatürk Anıtı önüne çelenk konulması  ile başlayan törenler, sahil amfi tiyatrodaki etkinlikler ile devam etti. Fener Alayı için Tekira AVM önünde toplanan binlerce Tekirdağlı Ata'sına olan bağlılığını bir kez daha gösterdi.

Saatler öncesinden alanı dolduran vatandaşlar, Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle Sahil Dolgu Alana kadar coşkuyla yürüdüler. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın da katıldığı fener alayında  Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halka İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz ile siyasi parti temsilcileri yer aldı.

Fener alayı yürüyüşüne katılan yüzlerce vatandaş Tekirdağ'ı ay yıldızlı bayrakla donattı. Marşlar eşliğinde çarşı merkeze, oradan da Sahil Dolgu Alana kadar süren korteje gençlerin katılımı da yoğun oldu. Gençler, kortej boyunca Başkan Albayrak'a yoğun ilgi gösterdi. Kadir Albayrak da yürüyüş boyunca süren sevgi selini karşılıksız bırakmadı.

COŞKUYLA BAŞLAYAN YÜRÜYÜŞ COŞKUYLA SON BULDU

Fener Alayı Yürüyüşü sonrasında Buray konserinin başlayacağı Sahil Dolgu Alanını dolduran binlerce Tekirdağlı konser saatini heyecanla bekledi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.