TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Ağaçlandırma Etkinliğine Katıldı
15/06/2017 20:47:14
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Ağaçlandırma Etkinliğine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,  Çevre Haftası kapsamında TESKİ tarafından Süleymanpaşa İlçesinde düzenlenen 5000 tonluk içme suyu deposu alanını ağaçlandırma etkinliğine katıldı.

Süleymanpaşa İlçesi Hürriyet Mahallesi'nde düzenlenen ağaçlandırma etkinliğinde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın yanı sıra TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa ve TESKİ personeli de yer aldı.

Ağaçlandırma etkinliğinde İlk konuşmayı TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa gerçekleştirdi. Şafak Başa konuşmasında, "TESKİ olarak arıtma depolarımız, terfi merkezlerimizi gibi TESKİ'nin tüm arazilerini ağaçlandırmak gibi bir hedefimiz var. En az 1000 tane kalıcı ağacımız ile doğaya katkı yapmayı düşünüyoruz" dedi.

Şafak Başa'nın ardından konuşma yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin çevre konusunda duyarlı bir belediye olduğunu belirterek, "TESKİ'yi böyle anlamlı bir etkinliğe imza attığı için kutluyorum" dedi.

Konuşmaların ardından içme suyu deposu alanına 28 akasya, 12 ıhlamur ve 2 iğde ağacı olmak üzere toplam 42 ağaç dikildi. 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.