Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan'a Ziyaret
23/06/2017 13:21:24
Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan'a Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan'ı ziyaret etti.

Marmara Ereğlisi Belediye Başkan Yardımcıları Ümit Kartal, İrfan Tütün, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz'ın da bulunduğu ziyarette kırsal mahallelerdeki yol yapım çalışmaları görüşüldü. Başkan Kadir Albayrak belediye çalışmalarında başarılar dileyerek Uyan'ın yaklaşan Ramazan Bayramını kutladı. Başkan Uyan, Başkan Albayrak ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.