DİSK/GENEL-İŞ Sendikası Trakya Şube Başkanı Salim Şen Başkan Albayrak'ı Ziyaret Etti
23/06/2017 15:21:58

DİSK/GENEL-İŞ Sendikası Trakya Şube Başkanı Salim Şen ve sendika temsilcileri Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı makamında ziyaret etti.

Başkan Albayrak'ın Ramazan Bayramını kutlayan Sendika Başkanı Şen, Sendika çalışmaları ile ilgili de Başkan Kadir Albayrak'ı bilgilendirdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Albayrak, Salim Şen ve beraberindeki heyetin Ramazan Bayramını kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.